Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mikeš13: Súhlasím s Vami, Rozela je chutná a "bezúdržbová" odroda, mám s ňou skúsenosť. Pestovala som ju, ale vlastnou nešikovnosťou som o ňu prišla. Určite ju vysadím znova.

IH: Prekvapilo ma, že niekto z účastníkov fóra si všíma formulácie aj pravopis. Po prečítaní Vašich príspevkov na vlákne Lucy nemôžem reagovať inak než yes za "celkový umelecký dojem" cool.
Odrodu Lucy som nepoznala. Myslím, že by sa mi mohla páčiť. Aj Váš komentár “z jej života” je zaujímavý s množstvom cenných informácií a zaujali ma aj foto. Mala som nesprávnu informáciu, že Pinova je rezistent, takže nie je, škoda. To, že má tvrdú dužinu by mi (zatiaľ) nevadilo, ale požiadavka konvenčnej ochrany nespĺňa môj ideál o bio pestovaní.
Tipov mám dosť a miesta v záhrade málo... Florina a Rozela určite. A do jesene mi zostáva dosť času na rozhodnutie, ktoré odrody ešte vyberiem. Ďakujem.

Tereza

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika