Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji za poslední příspěvek. Je to ono. Ano dužina je naččervenalá, hlavně pod jadřincem a opravdu nejsou nijak dobrá. Rodina konstatovala, že jsou nakyslá, až jako by v nich byla cítit tříslovina. Dost mě to zklamalo. Na pohled jsou moc pěkná, bohužel chuť nevalná. Mám je přeroubovat? A čím, když chci opravdu dobré a odolné letní jablko, které se hodí do vyšších poloh, tak aby dozrávalo opravdu v létě?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika