Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já pořád ještě sbírám informace (ostatně, jak můžete zjistit z tohoto vlákna, stromek mi poprvé zarodil v r. 2012), letos mám vlastně první větší úrodu, a pokud příští rok vynechá, vůbec mu to nebudu mít za zlé.

Odrůda mně celkově zaujala - nepříliš bujný růst (možná i díky zatím každoroční sklizni), vytvarovala se téměř sama. Skladovatelnost nebude špatná, letos v březnu jsme degustovali společně se Siriusem - dužnina šťavnatá, tvrdá (možná trochu tvrdší než Sirius), chrupavá. Jablek bylo půl bedničky,  byla rychle pryč, takže nemohu přesně říct, jak dlouho vydrží... 

Po chuťové stránce to pro mne špička asi nikdy nebude, přijde mi trochu prázdná, ale může to být i stanovištěm - stromek mám u potoka.Příští rok by měly začít rodit rouby na sušším a více osluněném místě.

Bez ohledu na chuť se mi celkově jeví jako spolehlivá a výkonná odrůda, která je schopna vyprodukovat vyrovnaná a dobře skladovatelná velká jablka i v extrémních podmínkách.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika