Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Trochu jste pohladila moji ješitnost - kráter, Rozela, ale budete určitě spokojená. Další moje rada přichází pozdě. Platí zásada: Své děti a své stromy si řežu sám, nikomu je nenechám. Moje děti by se tomu usmály, každý z nich dostal v životě snad jen jednou, když už to jinak nešlo. U stromů mám špatnou zkušenost. Jen jednou jsem si nechal dva stromky koupit - byl jsem v době otevírání podzimního prodeje mimo republiku, dal jsem podrobné instrukce, jen mi nenapadlo, že prodavač nabídne sestřižení. Snad to nějak postupně spravím.

Z těch žlutých je asi Goldstar dobrá volba, právě jsem na něho přerouboval jeden z Topazů. Ze zkušeností jiných zatím žádná negativa.  Chuťově dost podobný Goldenu Delicius. Chutnaly mi i první jablíčka z Orionu, pochvalně se píše i odrůdě Sirius, také o Otavě, ale jde o nové odrůdy a bez zkušeností doporučuji dost opatrně. Pokud netrváte na žlutém, asi bych doporučil už dost osvědčenou Rubinolu, je trochu pozdnější, než Rozela a její plody jsou na stromě moc hezké.Ale už začínáte být vzdělaný zahrádkář a tak už víte, že nic není bez chyby a pokud Vám něco vyhovuje chuťově, má to třeba jiné nectnosti - náchylnost k chorobám apod. Tak ať se Vám daří.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika