Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Sháníte něco a nevíte co to něco má být. Semenáč je velký. Víte jak by byl u vás velký? Jestli jej má soused, tak před čtyřiceti lety mohly být jiné typy semenáčů a nový může růst jinak. Takže nevíte. A teď z toho něčeho, co nevíte, zjišťujete jak bude něco velkého na S1, na BA 29...Ono mužské pokolení má zakódováno pomáhat zvláště ženám, Odpoví vám na cokoliv. Už vám to psali, zkuste a uvidíte. I velcí pěstitelé jdou do rizika, zda konkrétní podnož bude to pravé.

Možná zahradničíte 20let, ale dodávat organiku tekutým hnojivem, nebo zalévat mladou broskvoň každý druhý, třetí den, no, divím se, že to zvládne. Broskvoň za určitý čas něco vypaří, něco vyschne přes půdu. Tolik je potřeba dodat vody. Ostatní navíc, se musí vsáknout do okolí. Jestli je těžší půda, je zálivka navíc problém. Kolik asi může vypařt mladá, roční broskvoň za den? Litr? Spíše míň. P

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika