Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nikdo neporadí? Tolik zapálených pěstitelů hrušní tady diskutuje o jejich pěstování, vhodných polohách a opylovačích, roubování, chuti hrušek atd. a s výběrem podzimní hrušně do uvedených podmínek nikdo nepomůže? Tak to mě docela mrzí.

Včera jsem byla na průzkumu zahradnictví v mém okolí a bohužel Korferenci mají jenom na kdouli a Hardyho vůbec, tu jsem ani nikde nenašla nabízet na netu, takže asi tahle varianta stejně padá. Korferenci na semenáči mají na e-shopu prodejny ovocných a okrasných stromů v Uherském Ostrohu a Jukka v Tovačově. Raději bych si stromek vybrala sama, než si ho nechat posílat, ale co se dá dělat. Nemáte někdo se zasíláním stromků z těchto zahradnictví zkušenosti?

Když teď stromek zasadím, tak kdy ho budu moct naroubovat? Tohle jaro je předpokládám ještě brzy, tak příští? A bude to fungovat když naroubuju dolní patro zmíněnou Clappovou + nějakou zimní? Případně která by se ze zmíněných odrůd hodila nejvíc? Prosím poraďte.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika