Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pro paní V.L.: Děkuji za info, zkusím se tedy domluvit na zaslání stromku.

Pro pana MV:  ve vláknu nejranější hrušeň to byl tento příspěvek: Vím, že můj příspěvek je zadavateli k ničemu. Před 20 lety jsem koupil v zapadlém zahradnictví hrušeň Thiriotova. Samozřejmě odrůdu spletli, vyrostla z toho letní hruška, není to ale Červencová, tu mám taky. Je nepatrně menší sladší, mnohem plodnější, a hlavně - zraje dřív! Loni jsme první plody jedli již v červnu, asi měsíc před Průsvitným. Nechal jsem si jen jednu větev, ani tak se nedají všechny spotřebovat. Ač nejsem přítel anonymních odrůd, téhle si vážím.
    Jinak, letní hrušky nezrají všechny odrůdy současně, naštěstí

Dal jste tam tehdy i fotku a později jsem narazil na hrušeň Alici tuším v brožurce - Pěstujeme hrušně a kdouloně, podle popisu mi všechny údaje seděly od té doby si na danou hrušeň občas vzpomenu, ale nevím, zda se tehdy jednalo o Alici (proto jsem psal, že si jen myslím, že to byla ona). Každopádně se mi ji už minimálně 6 let při návštěvách blízkých školek nedaří objevit (ne že bych ji sháněl nějak intenzivně, prostě se na ni jen vždycky zeptám) :).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika