Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Na podzim zakoupený stromek a pak zahrnutý našikmo více jak z poloviny v brázdě, nějaký význam to může mít snad u broskvoní při velmi tuhé, větrné zimě. U ostatních stromků bych to nikomu nedoporučoval. Vlastně ani u té broskve.

Je dávno ověřené, že přes zimu našikmo založený stromek snáší zimu velmi špatně. Kdyby se nezasypal do tří čtvrtin, může uhynout. Přirozeně založený, ve svislé poloze, však přežívá zimu bez problémů. Stačí dobře přihrnout zeminu ke kořenům.

Kdyby tomu tak nebylo a stromky by přes zimu zmrzly, dávno by se stromky na podzim nesázely. Přitom není lepší období na sázení jak podzim.

Nechápu ani další radu, vyjmuté stromky sázet až v dubnu. V dubnu bývá již vemi brzy teplé období. Pro ujmutí stromku jsou to podmínky o hodně horší, než období hned po rozmrznutí půdy. Teplo je dobré na opékání buřtů. Ale na sázení a ujmutí stromků je lepší chladno.P 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika