Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já zimní hrušky neskladuju a v podstatě je ani příliš nepěstuju. Jejich skladovatelnost je neodhadnutelná - napřed jsou tvrdé a pak náhle zhniličí. Navíc chuť většiny zimních odrůd je jen sladká bez příchuti, vůně, atd. Je to, předpokládám, dáno tím, že zimní hrušně jsou obecně náročnější na teplou polohu. Jedinou výhodu mají zimní hrušky v tom, že se dají sušit až v době, kdy se topí, čímž ušetří energii sušičky. Bohemica patří k těm nejlepším, i tak ji nenechávám déle než do Vánoc.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika