Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

S tou aromou budete mat urcite pravdu, pri Toptaste. Bol som na prednáške kde pán Komžík hovoril, ze jeho známi vypálil z jedneho sudka /zrejme myslel 100 litrov/  kvasu 16 litrov páleného, pričom aromaticky to bolo slabsie, kvôly tomu, ze aroma, ktoru obsahuju sa musi rozliat na vacsie mnozstvo alkoholu, ktoré sa vypáli, takze aroma je viac nariedená-slabsia. A Schnapsbirne som si kupil práve vcera vo Veselom na podpníku hruška planá, tak dufam, ze z nej niečo bude. Vo wikipedii píšu "Výskumy ukázali, že Wahlsche Birne v porovnaní s Williams hrušky obsahuje oveľa viac aromatické zložky"  takze by to malo fungovat, a ked si dáte do googlu názov tejto hrušky nájde Vám snáď viac výsledkov na pálenku z nej ako o samotnej hruške :)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika