'Pane Ivane, děkuji za skeny.
A taky bych si rád přečetl i další díl. Nebo díly. Moc prosím.
(Byl jsem hodně zvědavý na to zavlažování a dočkal jsem se...)
*
Desetidennímu kvašení rozumím, nepřidávání ušlechtilých kvasinek apod. taky.
I tomu, někde jsem to psal, že takoví výrobci ekonomicky nemůžou, nebo nemají důvod takové ovoce lisovat.
Ale těm kolonám nerozumím vůbec. No, holt průmyslová velkovýroba...
(To mi připomíná melasové, bramborové, obilní nebo celulozové lihovary).
Proto jsem asi taky byl vždy z běžných jelínkových destilátů zklamán.
*
Ale spíš si myslím, ve vší úctě k autorovi článku který se mi líbí, že takovou blbost napsat neměl. Že to měl konzultovat s nějakým odborníkem a ne bezmezně věřit nějakému firemnímu "tiskovému mluvčímu" který o technologii moc neví nebo se ji v očích laické veřejnosti snaží takovými bláboly o kolonách vyzvednout na nejvyšší úroveň.
Rafael.