Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak v tomhle jsem hodně radikální. Než zkvašovat jádrovinovou drť a zkazit si pověst, tak to ovoce raději rozdám nebo nechám zhnít.

Tak jako Vaše zkušenosti,  postupy a názory p. Rafaeli, jsou vysoce nadprůměrné, tady, myslím, je to věc spíš pocitová, než že byste s oběma výrobky (moštovým a rmutovým) měl dlouhodobé porovnávací zkušenosti. Já jsem hruškovici z moštu nepil, ale jablkovice obě opakovaně. Sám jsem jako majitel lisu byl vždy příznivcem pálení z jablečného moštu.  Samotného mě skoro mrzí, že rozdíly jsou minimální, že to skoro nestojí za tu práci.   Ale jak říkají jiní, při dostatku švestek a hrušek není o pálenku z jablek valný zájem, takže žádné velké dilema nemám.
    Zapomněl jsem se zeptat u Jelínků, jak jejich továrna v Chile kvasí ty wiliamsky a jestli je moštuje. Pokud nemoštuje (jak si myslím), je diskuze zbytečná, na koštu se jednoznačně ukázalo, že jde o nejžádanější tuzemský (v uvozovkách) ovocný destilát. Pokud bych si měl zkazit pověst takovým výrobkem, směle do toho.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika