Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Tak stopky z hrušek odstraňuje skoro každý a odstranění jádřince u menšího množství ovoce taky netrvá moc dlouho. I když u hrušek ten jádřinec asi tak nevadí jako u jablek. Pokud někdo pravidelně zpracovává několik metráků jablek nebo hrušek, asi se investice do pořádného lisu vyplatí i časově. K těm slupkám, měl jsem za to, že slupka je nositelem vůní a chutí a ne nežádoucích splodin. Osobně jablkovici a vínovici nemusím ani po zrání v sudu. Jablkovici u nás nikdo nechce, tak ji už několik let nedělám a jablka moštujeme.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika