Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pálení z moštu je všude v literatuře popisováno, jako základ výroby ušlechtilých destilátů. Po mnoha letech pálení, jak z moštu, tak z rmutu je můj názor takový, že běžný sadař bude výsledkem pálení spíše zklamán. Takto vypálený destilát je čistý jemný ideální na zrání ve dřevě klasická jablkovice nebo hruškovice vypálená jen z moštu a uskladněná ve skle postrádá spoustu chutí aromatu a vůně na které je český "uživatel" zvyklý. Já mám rád svoje pití suché, až se od něj práší, takže si klidně naleju i polotovar na kalvádos, je to jako dobrý gin. Ale návštěvu, která čeká pronikavou vůni hrušek nebo jablek tím neuctíte medově zlatý kalvádos vonící dřevem a vanilkou je něco jiného, ale pokud chce člověk jen vypálit ovocný destilát s vůní daného ovocného druhu a dále s ním nepracovat doporučuji použít rmut (je to jen můj názor). 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika