Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám Parížanku, ktorá pochádza z rodičovského sadu na severe Slovenska (400mnm), tam je aj skladovaná v starej stodole v pivnici. Nijako špeciálne ju tu na juhu neskladujem, v bedničkách je vonku pri teplote plus mínus 5°C za domom v zatienenej časti. Chuť vynikajúca, deň po dni získava na šťavnatosti. Zvykne mávať škvrnitú šupku, no aj napriek tomuto handicapu má šupka sladučkú chuť a chrumkavú konzistenciu. Keď prídu tuhšie mrazy, hodím ju do špajze. Pri vädnutí získava na sladkosti a ešte v januári býva lahodným dezertom. Fotka je z dnešného dňa...    mino BA

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika