Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já to neumím dobře posoudit, protože už pár let zimní hrušky přes Nový rok neskladuju. Vždycky to dopadlo stejně. Nejdřív byly tvrdé, pak chvíli jako řepa a pak jsem ze sklepa vynášel hniličky. Od té doby zimní hrušky postupně suším na krbových kamnech hned jak se začne topit. Křížaly z ještě tvrdých plodů jsou skvělé. Pálit se dají samozřejmě taky, ale kvalita destilátu za těmi letními pokulhává. 
Jana je dobrá, plody jsu slušně velké, kulovité, s oběma chuťově srovnatelné. Ale v ideální konzumní zralosti jsem je neporovnával.
    Hrušeň je ideální ovocný druh na pěstování více odrůd na stromě. Jsou dlouhověké a dobře se ujímají rouby. Letní a podzimní odrůdy mají tak krátkou dobu konzumní zralosti, že se nestinou zkonzumovat ani ze zákrsku. Více odrůd na pár stromech znamená čerstvé plody od července do konce roku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika