Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rozumím tomu, že někomu chutná chruplavá hruška.Mě taky.Kdysi jsem chroupal i nezralé tvrdé, a dělám to i dnes.Všimnul jsem si, že takové plody(někdy i velmi kyselé jablka)obecně, paušálně vzato více chutnají ženám než mužům.Ale abych vyvážil můžské sladkomilné chutě, podotýkám že kyselé já taky rád, a ženy se možná ozvou samy.Zároveň si pochutnám i na tekoucím hrušňovém medu, a dnes možná více.

U hrušní do kvasu je dobré odstraňovat zdřevnatělou stopku.Odstraňovat bubáky je velmi pracné, a časově náročné.Výsledný produkt může být jemnější, sám to nedělám, ale rozumím tomu.Protože z pecek, jadérek se tvoří jedovatý kyanid, zároveň ale výsledný alkohol postrádá jadrnou, nahořklou,mandlovou příchuť, která pochází z pecek, jadérek.Pil jsem dokonce slivkový destilát, kde byla celá čtvrtina kvasu tvořena peckami.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika