Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Existuje ale i jistá skupina lidí (do níž patřím i já), kteří hrušky v konečné fázi zralosti jedí už jen z lítosti. To je ona fáze, kerou jste nazval "stádium medu", kdy je dužina měkká jako máslo a po nakousnutí po bradě teče hruškový sirup. Pro naši lišící se skupinu je chutnější a zajímavější předešlá fáze zralosti, kdy už je dužina dostatečně sladká, ale je ještě křehká. Po odkousnutí sousta to musí nahlas křupnout! Tohle stádium zralosti netrvá dlouho a proto je obtížné se přesně do něj trefit. Ale pak to stojí za to! Bohužel, hrušky prodávané v obchodech, bývají sklizeny ze stromů v nižším a neoptimálním stádiu vyzrání, takže tyhle křupavé lahůdky se často nekonají a kupované hrušky přejdou z tvrdé do konečné rozměklé fáze bez nabytí typické sladkosti a aroma. Je nutné si je vypěstovat vlastními silami. Ale když se to padaří, je Boscova v tomto ohledu opravdu šampiónkou.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika