Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane Martine,  myslím, že trochu přeháníte. Pan Paľo je zkušený pěstitel, který se rád se svými poznatky podělí. Jeho příspěvky mají vysokou hodnotu, odborně i lidsky. Jen někdy nerad přiznává, že se mýlí a občas vidí v lidech s jiným názorem své nepřátele. To ale nemění nic na tom, že nám všem rozdal řadu cenných informací.
   Pokud jde o moji větu z 1.5. :Já si myslím, že opylovací poměry jsou u hrušní dostatečně známé - tedy že hrušně jsou cizosprašné..
tím jsem chtěl říci jen to, co jsem napsal,, že je známo, že hrušně jsou cizosprašné. Nikoli, že u všech hrušní jsou známy všichni opylovači (to snad ani dopodrobna zjistit nelze). Asi jsem se špatně vyjádřil.
   O firmě Jural jsem napsall, že uvedením samosprašnosti se buď mýlí, nebo lže (Jsou jen dvě možnosti. "Buďto se Jural mýlí, což je pro producenta sadby špatné nebo záměrně lže, což je ještě horší").
   Bohužel pan Paľo si z toho vybral jen tu druhou část - "Takisto sa mi nepáči tvrdenie, že Jural v otázke sloviečka "samosprašná" zámerne klame". Zřejmě jsem to opět napsal málo srozumitelně.
   Slibuji, že se polepším a budu formulovat příspěvky lépe.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika