Ta Bohemica byla poškozená ptactvem, tak jsem ji slupnul, než se skazí a jak říkám, dala se. Chruplavá, hodně sladká viz. Pařížanka. U Davida nevím, měli ho tady tenkrát ti prodejci taky, ale nevybočoval z průměru, stromek se mi neujal. Místo něj jsem dal na stejné místo ožranou Eriku srnkami a vypadá to, že se po letech přece jen probudila. U Davida možná narážíte na křížence pocházejícího z Děkanky. Zrovna před chvílí jsem koštoval první zežloutlou Děkanku Robertovu společně s menším bronzovým Generálem (menší jsou do bronzova, větší zůstaly zeleně kropenaté, viz. vlákno Děkanka robertova. Zhruba stejná chuť. Pokud máte Boscovu flašu, tak je to něco podobného. Myslím, že David lepší nebude. V Kuklenách jsem už dlouho nebyl. Znalosti prodejců jsou stejné všude, prostě žádné nemají. Proto se jich ani na nic neptám. Spíše je odháním. Rouby Dicoloru Vám klidně pošlu, přednost bych dal ale té Děkance a Generálovi, rád Vám je dám. Když jsme u té konzumní, nekonzumní zralosti, tak třeba ta Vienská byla v předmáslovité konzistenci, kdy byla ještě chruplavá, mnohem výraznější. S těmi semeny u Lucasovy jsem to nesledoval. Co se týče té druhé fotky, tak kdybych je v červenci takhle u někoho viděl, tak bych si okamžitě řekl, že je to Dicolor. Na první pohled.