Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak tady s Dr. Vysloužilem nemůžu souhlasit. Nevím sice přesně kdy vstupuje Boscova do plodnosti, ale zase vím naprosto přesně že ty stromy co vídám v alejích třeba ve Středohoří jsou vždy spíše menšího vzrůstu. Tenhle fakt samozřejmě nemusí znamenat to, že ta odrůda roste slabě, ale je to jistá indicie, že do plodnosti nějak extra pozdě nevstupuje. Ona ani třeba taková Williamska, což je v podstatě synonymum pro hrušeň malého vzrůstu neroste v prvních letech nějak pomalu, ale tím že rychle plodí, tak prostě ten růst se rychle zpomaluje. Podobně se chová třeba Šampion u jabloní, nebýt citlivosti na rakovinu je to v podstatě ideální odrůda na mezištěpení!

Takže podle mého názoru Boscova docela přesně naplňuje ta kritéria šlechtitelů o kterýc jsem psal, pokud nějaká odrůda, z které se šlechtí ne, tak možná ještě tak Charneuská, to můžou být opravdu velké stromy...

                Ing. Fidla

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika