Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zaujimave, ze Konferencia na duli je taky relativne velky strom. Vsade som sa docital, ze rastie slabo, preto som si predstavoval, ze jedinym vhodnym podpnikom pre strom podobnych rozmerov je hruska plana.

Este k tomu opeleniu - okrem vciel medonosnych su nepravom v zahradkach opominane rozne druhy vciel samotarskych a cmeliaky. Z pohladu ovocinara su tieto druhy hmyzu v pripade zleho pocasia skutocnou zachranou - lietaju aj ked je chladno a dazdivo - nemaju totiz uskladnene zasoby glycidovovej a pelovej potravy a preto musia. Ja som mierne usmernil suseda, ked ukladal stare skridle s malymi dierkami a tak mam teraz hned za plotom "hotel" pre smotarske vcely. Huci to tam nekutocne, stovky samotarskych vciel.

Vzhladom na to, ze je u nas sucho, pripravil som im aj napajacku s vodou - do vhodnej nadoby narazena kvapacka pre nemocnicne ucely (v lekarnach za 50 centov), ktora kvapka na dosku so zubovitou drazkou. Snad posluzi aj kdejakemu vtactvu - lebo miestami som nasiel na stromcekoch vydzobane cerstvo rozvite pupene, zrejme prave ako zdroj vody kvoli suchu.   

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika