Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jahody mám nyní pouze Karmen. Kdysi jsem měla ještě Ostaru a Senga Senganu, ale Ostara mi nechtěla odnožovat a Sengana nějak zašla, když nebylo na zahradu tolik času a jahody jsem zanedbávala. Přežila jenom ta Karmen a protože nám stejně chutnala nejvíc, tak mi to tolik nevadilo. I když nějakou dvakrát plodící bych si ještě ráda pořídila, abych měla jahody i na podzim, nejlépe chuťově co nejpodobnější právě Karmen. Zda je odolná na uvedenou nemoc netuším, ale asi ano, porost vypadá zdravě.

Z rajčat zatím vyhrává Start, manželovi chutná Tornádo, letos jsme měli ještě Toro a Tipo, to poslední tedy nezaujalo vůbec, mělo dost tvrdou a silnou dužinu. Loni jsme zkoušeli nějaké malé, myslím že to bylo Bejbino, ale zase tolik nezaujalo. Plody dobré, ale na to jak byly malé, tak jich zase o tolik víc než u normálního rajčete nebylo. Jak jsou tyto druhy odolné na uvedenou nemoc netuším, na plíseň odolné nebyly.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika