Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tedy obávám se, že když řeknu manželovi, že pojedeme do lesa hrabat listí, že mě řekne, že jsem se už úplně zbláznila. :-) No ale kdyby přece jenom, tak jaké? Dubové a bukové jsem někde četla, že není moc vhodné, že je moc kyselé. Navíc stejně mám dojem, že tu moc listnatých lesů nenajdu, roste nám tu hlavně borovice a smrk.

Vysvětlete mi prosím rozdíl, mezi zarytím zeleného do záhonu, a když ho hodím na kompost a ten potom zaryju do záhonu (navíc cíleně jenom kam potřebuju, na rozdíl od toho zarývání přímo). Když udělám kompost z 10 metrů krychlových zeleně, a ten pak dám na záhon, tak mu dodám méně organiky, než když to zaryju rovnou?

Ohledně hnojení. Když nebudu hnojit, tak mi nic nevyroste, to je myslím logické. Píšete, že mám zarýt zelené hnojení, přidat popel a cererit, no to snad taky hnojím ne? Podle rostoucího plevele mám kyselou půdu a nevápnila jsem zahradu možná 15 let, nebylo by už na čase jí povápnit (aspoň tím popelem), když chci pěstovat rajčata a zelí?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika