Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslíte tedy, že vápníku z dusíkatého vápna nebude moc a můžu přidat ještě popel, a kolik?
Před to zelí raději na podzim vápenec a třeba na jaře (s odstupem) síran draselný, nebo raději ten popel?

Co se týká toho zeleného hnojení, v Hornbachu mají hořčici, hořčici+řepku, pelušku+oves, pelušku+oves+hrách. Forestina ještě nabízí svazenku, lupinu a pohanku, ale to bych musela semena objednat někde na internetu a to se mi moc nechce. Špenát nebo měsíček jsem viděla prodávat pouze v malých baleních pár gramů za stejnou cenu, jako půlkilové balení zeleného hnojení, to by se mi asi moc nevyplatilo.

Před zelím - chtěla bych opravdu spíš něco jenom do kompostu, aby to mělo hodně zeleného. Potřebuju víc kompostu pro rajčata a jahody. Ředkvičky nebo mrkev nepěstuju, kdysi když jsem to zkoušela, tak byly strašně červavé a kdybych to měla stříkat nějakým jedem, to si to můžu koupit v obchodě, je to lacinější a jedy si stříká na pozemek někdo jiný. Salát mi na jaře vždy vykvetl dřív, než udělal pěknou hlávku. Možná bych mohla zkusit ty fazolky, z toho sice do kompostu moc nebude, ale zase budou fazolky. :-) Snad je stihnu sklidit, než bude třeba vyset to zelí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika