Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Už snad začínám chápat rozdíl mezi hnojení hnojem, kompostem a organickými hnojivy. Takže když zasadím rajče nebo jahodník do směsi kompostu a rašelinového substrátu, dodám mu kolem kořenů organiku, kdežto když ho zajeju organickým hnojivem, dodám mu jenom hnojivo a organika se ke kořenům nedostane. Je to tak nějak?

K tomu listí. Je to zajímavý nápad, ale nejsem si jistá, jestli by to u mě fungovalo. Stromů totiž nemám moc a tak zhruba 2/3 listí shrabané ze zahrady je ze sousedovo ohromného ořešáku (někdy napadá i pár ořechů, ale listí bohužel daleko víc). Dosud jsme ho vyhazovali do bio-odpadu a část, která byla smíchaná i s jiným listím, jsem se snažila usušit a pak zkompostovat s plevelem a trávou. Ale nevím, zda by ořešákové listí zpracované uvedeným způsobem do jara dostatečně zetlelo a nevadilo při výsadbě rajčat, prý právě rajčata jsou na látky obsažené v listí ořešáku hodně citlivé a špatně rostou.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika