Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jsem opravdu "chemicky nepolíbená", žádnou školu s chemickým zaměřením nemám a hektarové pole taky ne. Něco už jsem si ale o hnojivech přečetla, tak snad aspoň nějaké základy mám, zkušenosti zatím ne.

1. Dobře, na zálivku tedy raději nemíchat. Jenom nerozumím tomu, že se každým hnojí v jinou dobu. Ledek vápenatý je třeba vhodný proti černání rajčat (na to jsem ho taky chtěla používat), a síran draselný je součástí krystalických rozpustných hnojiv s větším obsahem draslíku a rajčata ho také potřebují na tvorbu plodů. No tak jsem myslela, že když už jim musím dodat taky ten dusík (nejsem z toho v době tvorby plodů moc nadšená, ale o jiném rychle působícím vápníku bez dusíku nevím), tak aspoň dodám i trochu draslíku. Udělám to ale tedy raději s týdenním intervalem, to bude OK?

3. Raději to tedy taky míchat nebudu. Stačí týdenní interval mezi zálivkou? Můžu k těm krystalickým - minerálním přidat aspoň lignohumát, abych dodala aspoň trochu organiky? To by snad vadit nemuselo, někde jsem viděla prodávat přímo krystalická hnojiva s lignohumátem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika