Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pozor pozor.V sobotu má na 3 dny přijít ranní mráz a dost silný.Zítra budu celý den nosit květináče s aktinidiemi do sklepa a i vykopu starší, dám do kýblů neb pytlů. Ponechám to tam tři dny..
md+V
md+VSvatý Fedul nezklame, o víkendu bude krásně. Pak ale přijde šok

Ještě pár dní nás čeká krásné a hlavně teplé počasí, kdy bude jako v květnu. Nastávající víkend ovlivní oblast vyššího tlaku vzduchu a potvrdí pranostiku na 4. dubna: Svatý Fedul teple zadul. Ve středu k nám však dorazí studená fronta, která srazí teplotu až o 15 stupňů a přibude i deště, řekla Novinkám Dagmar Honsová ze společnosti Meteopress.
Ilustrační foto
Zvětšit obrázek
Ilustrační foto
FOTO: Petr Horník, Právo
Dnes 12:32 - Praha
Ve čtvrtek bude přes den polojasno až oblačno, zaprší jen ojediněle. Přeháňky by na některých místech Česka mohly doprovázet bouřky. Nejvyšší denní teploty 18 až 20 °C, v 1000 m na horách kolem 14 °C, na Šumavě až 18 °C. Přes den slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s, na Moravě a ve Slezsku mírný jižní až jihozápadní 2 až 6 m/s.

Ani v pátek se ráz počasí příliš nezmění. Mělo by být zase oblačno až polojasno, ojediněle se objeví přeháňky, v Čechách s možností bouřek. Na severovýchodě zpočátku až zataženo a místy déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty 8 až 4 °C. Nejvyšší denní teploty 15 až 19 °C, na severovýchodě kolem 14 °C. Zpočátku slabý, postupně mírný severovýchodní až východní vítr 3 až 7 m/s.

V sobotu se už objeví více slunce. Mělo by být jasno až polojasno. Nejnižší noční teploty 5 až 1 °C, na severovýchodě až -2 °C. Nejvyšší denní teploty 15 až 20 °C. Slabý východní až severovýchodní vítr 1 až 4 m/s se bude k večeru měnit na jihovýchodní.

V neděli by mělo začít od západu přibývat oblačnosti a během dne v Čechách občas zaprší. Naopak na Moravě budou srážky jen ojedinělé. Nejnižší noční teploty 6 až 2 °C. Nejvyšší denní se pak budou pohybovat v rozmezí 15 až 20 °C. Slabý jižní vítr 1 až 4 m/s se bude během dne měnit na jihozápadní až západní.

V pondělí má být oblačno až zataženo, na východě bude zpočátku místy polojasno. Zejména v Čechách se pak vyskytnou přeháňky nebo déšť. Během dne ustávání srážek a částečné ubývání oblačnosti. Nejnižší noční teploty 8 až 4 °C. Nejvyšší denní teploty 16 až 20 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 5 m/s.

V úterý příliv teplého vzduchu vyvrcholí. Mělo by být oblačno až polojasno, přechodně až zataženo. Místy přeháňky, ojediněle bouřky. Nejnižší noční teploty 9 až 4 °C. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají až na téměř letních 24 °C.

Ve středu dojde ke zlomu a příliv studené fronty nemilosrdně srazí teploty až o 15 stupňů.

ras, Novinky
Dlouhodobou předpověď najdete na Počasí od Seznamu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika