Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já právě startuji pokusy jak odstranit trpkost a zachovat kvaúlitu dužiny. Plody, které prošly 24 hodin mrazákem byly sice bez trpkosti, ale na kaši. Pokud tam byly hodinu, trpkost nezmizela. Podle expertů z kiwifóra je metod několik. Jednu bedničku jsem dnes otrhala a dal k jablkům, ethylen by se o trpkost měl postarat. Další várku nechám namrznout venku přes víkend. A pár kusů půjde namazat kalvadosem a do mikroténového sáčku tak na 10 dní. Tak jsem zvědav, která varianta vyhraje.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika