Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

a jak často zalévat?Kolikrát týdně... já jsem koupil taky tekuté hnojivo a prodavačka mi řekla že v každé zálivce je lepší mít hnojivo a jeden krát týdně... ale nevím kolik vody na jednu zálivku...

Pak mam již starej 14 let citron vypěstovaný ze semínka... Je vysoký až ke stropu a 3 krát ročně ho řežeme protože roste moc rychle..Bohužel ještě neplodil, ale je krásně zelený a úplně obalený listama-hodně bujný.

Pak sem si koupil Lemon i s plodama již naroubovaný (ten který mi opadává)...bohužel sem si představoval že to bude stejné pěstování... Ale asi ne :-( ..Ale taky si myslíme že to bude změnou klima i když sme ho koupily 50 km od nás jakoby směr na šumavu..

Jinak já sem zalil až po týdnu, protože se mi zdálo že substrát byl pořád hodně vlhký..

PS2 : to mohu přesadit do většího kvetináče už ted i když to má květy a plody a při změně klima?Jinak mam připravenou substrát na cytrusy..První citron ze semnínka roste krásně v klasické zemi smíchané s rašelinou a daří e mu parádně akorát že nemá ani po 14 letech plody..

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika