Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ale Camu rostou jen v tropech, tady vám neporostou a i kdyby vám tady vyrostly ve skleníku, tak vám chutnat nebudou.Kdežto aktinidie tady rostou kromě mrazových kotlin a chutnají výborně, je to lahůdka.Vitamínu C mají také hodně šípky, naše divoké okolo 600-700mg, slovenský karpatia okolo 1500mg, ruská odrůda 3000mg, ale šípek se nedá jíst přímo, musí se zpracovat.Potom vit.C má acerola, to je tropická rostlina děsně trnitá, nevím jak to sklízejí, to je práce pro vrahy.Pak ještě jeden australský tropický strom.Tyto rostliny jsou výborné pro ty, kteří mají na to, aby si jejich produkty koupili v lékárnách a obchodech zdravou výživou.Camu má i bioflavonoidy, ty má i Acai berry a jemu podobné, a černá jeřabina.
Aktinidie, ty vitamínodárné nekoupíte jako ovoce, ty si musíte vypěstovat sám, a to je možné protože sazenice jsou k dostání a každý v Evropské unii, rusku a bývalých ruských zemích si může sazenice koupit a zasadit.U nás zahradnictví na zázvorce a jiná.Z polska je firma Clematis posílá i poštou.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika