Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já dělám kdoulové želé, letos jako jeden druh cukroví. 1 kg kdoulí, 1 kg jablek, 750 g cukru. Jablka, kdoule omyji, rozkrájím, vykrájím, slupky nechám, jemně podliji, půl hodiny v papiňáku, přepasíruji přes síto, povařím téměř do husta, přidám cukr a dle chuti citronovou šťávu, znovu povařit. Dala jsem do olejem vymyzaných formiček na tlapky a nechala sušit. Šly dobře vyklopit, obalila jsem cukru krupici a ještě na táce při pokojové teplotě nechala dosušit. Dá se taky hmota nalít na vymazaný plech, po usušení rozkrájet na čtverečky nebo vykrájet různé tvary jako na perníčky. Loni jsem kdoule kandovala jako dýně, taky dobré, ale letos kandovaných byla ještě zásoba. Elena

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika