Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak nic ve zlém, ale rajská musí být z hovězího žebra a ne ze slepice!!!smiley

Mnohem lepší je slepice (kohout) ve smetanové omáčce, které se říká paprika, prostě slepice na paprice s houskovým knedlíkem. Po svíčkové druhá ryze česká specialita!!!

Dále je to dobré v rizotu. A nebo uvařit, část masa nechat v polévce a ostatní maso, studené, jen tak obrat, trochu posolené jako delikatesu a klidně i bez chleba. 

Kohout prostě nemá chybu!!

Dobrou chuť. Tom.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika