Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ešte zareágujem na vyššie uvedenú radu zasadiť nové...

Trocha barbarské, ale niečo na tom bude.

Pokiaľ ide o odrody z čias pred Modrým triumfom, tak predpokladám že chuťovo nebudú nič extra(možno sa mýlim). Neviem ako ich využívate ak na spracovanie, tak tam to až taku rolu nehrá. Každopádne úrodnosť 0,5l sa mi vidí strašne málo. Dospelá rastlina modernej odrody by pri dobrej zálievke a výžive mala dať okolo 2,5kg. To môžem potvrdiť u poľskych odrôd Duet a Wojtek. Akurát ich chuť nieje nič extra. Wojtek sa ešte dá ale Duet...

Na vašom mieste by som určirte urobil radikálnu selekciu. Všetko čo nieje chutné, čo je málo úrodné, alebo má iné nedostatky von.

Dokúpiť moderné odrody z dôverihodného zdroja!

Určite kúpiť Bakčarský velikán, Jugana, Sibirjačka.

Tiež Aurora nieje zlá. Zo starších ruských odrôd môžem za seba odporučiť Morenu - keď sa nechá poriadne dozrieť(po zmodrení musí ešte vysieť viac ako týždeň na kríku) tak je chuťovo vynikajúca aj veľkosť je celkom pekná.

Zopakujem. Staré kríky nahradte odrodami: Bakčarský velikán, Jugana, Sibiriačka, Morena a Aurora. Viem že zapestovať nové kríky je dosť pracné a hlavne zdĺhavé, ale neoľutujete.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika