Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Psala jsem už asi 5 x, že budu zalévat méně, a že nechám horní substrát před další zálivkou uschnout. Čemu z toho pane 244.209 nerozumíte, že tady pořád dokola omíláte, že si nenechám poradit a budu nadále borůvky přelévat? Takže pro jistotu ještě jednou: BUDU ZALÉVAT MÉNĚ A PŘED DALŠÍ ZÁLIVKOU POČKÁM, NEŽ OSCHNE SUBSTRÁT!!!

Teď jsem zalévala asi 1-2 litry na borůvku, tak od teď jí nedám víc než 0.5 litru, odměřím si to lahví. Tu misku dám klidně pryč, protože když dám borůvce tak málo vody, tak určitě neproteče. Vrátím jí tam až bude mít borůvka drenáž z kamínků, která jí zabrání vyteklou vodu zpět nacucnout. Je to takhle správně, nebo je ještě něco, co se týká zálivky špatně? (Tato otázka je pro všechny kteří se domnívají, že borůvku přelévám, když jí budu zalévat takhle málo, bude to správně?)

Jak vlastně pane 244.209 dokáží ty vaše sazenice borůvek při zálivce nasávat zespodu vodu, když mají drenáž z kamínků, kterou jste mi doporučoval? To tam té vody teče větší vrstva než je vrstva drenáže?

Mimochodem pokud bych jakoukoliv rostlinu zalila tak, že jí vyteče voda do podmisky, pak tu vodu vylila a nechala jí v létě měsíc na slunci bez zálivky a deště, tak uschne nejen ten substrát, ale i ta rostlina. To by snad přežil jenom kaktus, a to kdo ví jestli. Pokud dokážete napsat vážně takovou blbost, tak jak mám pak věřit, že se mi opravdu snažíte poradit a pomoct a né naopak uškodit? No snad mi ta borůvka při tak malé zálivce neuschne.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika