Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ještě k té nádobě, ty lesní jahody mi tam rostou tak, že úroveň hlíny v tom horním otvoru není úplně nahoře, ale zhruba dva tři centimetry nad úrovní hlíny v horních kapsičkách. Dám větší trs i s hlínou a kořeny vyhrábnutý ze záhonu do horního otvoru a ony se vytáhnou nahoru a přerostou vrchema a splývají oddenky a ty se buď samy uchytí v kapsičkách nebo je tam usměrním já. Anebo prorostou z hlavního otvoru i do horních kapsiček a do dolních maximálně těmi oddenky. Sázet cokoliv samostatně do těch spodních jsem vzdala, vždy je to bud přelité nebo přeschlé. Správná vlhkost je jen v horním otvoru a horních kapsičkách díky stejné úrovni hlíny. A lesní jahody mám starý plevel, žádnou super převislou odrůdu :-)

I když sousedka má taky tuhle nádobu s bylinkami, jen velikosti většího zeláku, a roste jí tam všechno jako blázen. A to to má na severní straně domu, tak nevím jestli je to rukama (mýma) nebo špatnou velikostí přímo téhle střední nádoby, že tam voda dobře neteče/nevzlíná že je vždy moc sucho nebo moc mokro.

Přeji úspěchy s pěstováním a pokud najdete tip jak v této nádobě úspěšně cokoliv zapěstovat, tak sem s ním.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika