Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

dakujem za dalsiu radu, bol som z toho vcera na nervy. Ten napad zatial dat jahody do kvetinacov /mam volne, priesvitne 0,3 l poharky,  ktore v zime pouzivam na pestovanie plant rajcin,  ktore by som na to mohol pouzit/ sa mi zda vcelku dobry,.Ak by som volil tuto variantu, mam po vytrhani rajcin pozemok zrotavatorovat, kolko mu dat potom pauzu pred sadenim, tie dva tyzdne? Nebude to ale potom na skodu ked budem davat jahody do zeme za 2 tyzdne,  nebude to uz neskoro?  Podla vas, kedy je najneskorsi termin na sadenie jahod, aby sa do zimy ujmuli? 

Chatu mam na samote u lesa a siroko, daleko nie je ziaden chovatel, co by mi dal hnoj,  Dam teda neskorsie,  v tekutej forme jesenny Kristalon a na jar a potom pocas vegetacie Kristalon na jahody. 

toto mi pred chvilou poslali z jahodarny: 

"Dobrý den,

pěstování jahod není věda a není potřeba se nad tím nějak odborně vzdělávat :) Přeci jenom je jahoda v podstatě plevelná rostlina, takže dobře roste. Jediné, na co Vás musím upozornit z toho co jste psal, tak do důlku před výsadbou určitě nesypte hnojivo, to by popálilo kořínky. Pokud chcete přihnojovat, tak rozhodit a zapracovat do země nebo rozhodit až tak tři týdny po výsadbě. Ostatní můžete udělat jak píšete."

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika