To je špatně položená otázka. Většinu ovoce lze pěstovat bez postřiku, ale bude se mu dařit různě. Otázkou je, co od toho očekáváte. Já třeba jabloně vůbec nestříkám, a samozřejmě polovina jablek je červivých, nicméně mi to nevadí, protože druhá polovina nám bohatě na zimu vystačí (když náhodou na jaře nemrzne ). Stejně tak slivoně a třešňě - nestříkám, ale počítám s tím, že polovina z nich bude mít v sobě červa. Meruňky (monilie) a broskvoně (kadeřavost) bez postřiku nemají smysl, budou živořit a velmi brzy odejdou. Rybíz - mám na něm někdy a někde mšice či padlí, ale něco se urodí, a to stačí. Tož rozmyslete si svoji otázku lépe.
Bez postřiku 100% bezproblémově snad jen ořech, líska, maliny, jahody? BTW mšice vám vleze skoro na vše, ale ta se dá řešit postřikem mýdlem, pokud jej nepokládáte za chemii...