Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

A ako je to s chutou toho Jesanu? Hladam totiz nejaku co najsladsiu cervenu ribezlu, a z toho co som zatial vyzistil, najsladsie by mali byt koral, lesan a jesan (aj v porovnani so slovenskymi detvan, hron, tatran,...). Akurat narozdiel od slovenskych ba mali byt viac citlive na vlhkost pody. Ja som z Trnavska, velmi teplej oblasti, mam moznost doplnkovej zavlahy, no neviem, ci sa zrovna tymto odrodam nase teplotne podmienky budu pacit. Mozno su sladke v porovnani s inymi odrodami v chladnejsom podnebi, ale tu to platit nemusi.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika