Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak já jsem letos použil nadělané pytle z bublinkové folie a musím říci, že nic moc. Páteční ráno bylo u nás - 6 a tak jsem přišel o plůdky na Zlatém Fíku, Niesluchovsky a Kameniar... kvetly jako prví. Ty, které mají poupata tak jsou v pohodě. Odolnost je asi i podle odrůdy. Sousedka s angrešty neudělala nic a má je v pořádku... o vesnici vedle mrzlo a angrešty také v pohodě. Mě snad klepne... už nevím, jak bych je lépe ochránil. Příště snad nadělám přenosné foliáky a budu jim v nejhorším přitápět 100W žárovkami laugh. Kdybych měl 3 stromky angreštů, tak možná mávnu rukou, ale 49 kousků na které se těším jako děcko na bombony, hýčkám je, povídám si s nimi... byť jsem ateista, tak se modlím, aby do půlky května ještě nepřišly ranní mrazy pod -4. 

PS: Dnes jsem se divil jedné věci, na 3 stromcích odrůdy Neguš jsou květy a plůdky zdravé, ale tak 1/5 listů začíná hnědnout jak jsou spálené mrazem... to mi hlava nebere. 

Radek 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika