Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To záleží, co chcete dělat s těmi plody. Šípky se nejlépe suší, dokud jsou tvrdé/pevné. Na marmeládu jsou nejlepší přemrzlé, ale i na to v dnešní době funguje jednoduchá pomůcka zvaná mrazák. Jednak víte přesně, že kritické zmrznutí a rozmražení proběhlo pouze 1× a tím je chuť i obsah vitamínů maximální a v druhé řadě se pevné plody trhají nepoměrně lépe, než ty co se patlají a lepí po prstech.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika