Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Add hnojivo - myslím, že používáte jedno z nejlepších hnojiv na trhu. Donedávna jsem jím hnojil. Nyní s úspěchem pracuji s Organo-minerální hnojivem  pro azalky a rododendrony fy Floria (www.floria.cz) v Baumaxu 2,5 kg za 97 kč.

Add Váš problém - stále mám pocit, že jde o zálivku, i když je pravda,že  lístky zčervenají po prvních silných mrazech, a pak opadají. MOc se mi nezdá, že by to byl Váš případ. Sám mám v jedné řadě s kanaďáky vinnou révu a Broskev , borůvek mám  tři druhy, ale mráz , náhlý jarní vždy sebral nakvetlou broskev, či víno, ale borůvky nikdy.

 PS. předpokládám, že borůvky máte v moři rašeliny, pokud ne, bez obav vezměte rýč, odtraňte obyčejnou hlínu, neporušte při tom příliš  kořenový bal a dosypte rašelinu. Opět doporučuji k borůvce zapracovat drenážní trubku - pokud ji nemáte, rašelina se dokáže nacucnout na povrchu a deset -patnáct cm pod mokrou vrstvou je sucho.

A přeji optimismus. Kanaďáci jsou při troše péče takřka bezúdržbové a moje žena tvrdí, že babička bydlící v sousedství zmizela ne do domova důchodců, ale po té , co se na borůvky přišla podívat, pak se prý ozval krátký výkřik, keře sebou mohutně cloumaly a posléze do ticha větve vyplivly babiččiny francouzské hole:-))

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika