Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

ty ostruyziny mam, chteji hodne mista, dost se rozrustaij.  NAse maji mekolikametrove slahouny az k sousedum. Existuje vice odrud, my mame asi tri, lisi se lehce dobou zralosti. Chutove jsou vsechny perfektni, velice dobre. Na zimu je skutecne potreba chranit, jedna nam omrzla a letos neplodila. Bajecne je ze fakt nemaji ostny. Mam jeste jednu ostruzinu s trny,a je to za trest - otrhat, nebo prorezat je ukol pro masochistu.

Malinoostruziny jsme meli tez, ale nechutnaly mi. Plody byly sice obrovske, ale chut divna. Rozhodla jsem se je vyhodit a zasadit normalni maliny.

rostliny maji v kazdem zahradnictvi, v Praze treba u Chladku celorocne ostruziny v kvetinacich - ty jsou cca za 160 Kc, ale spolehlive se ujmou. Tusim ze to bude dovezene z holandska nebo polska. Maliny - ty obycejne - jsme kupovali ted ve Stodulkach, cca za 25 Kc proutek. Uvidime, jestli se chytnou.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika