Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

po zkoumání asi dvaceti "zaručených" receptů na rybízovou šťávu jsem to vzal selským rozumem a tohle je můj dnešní postup:

  1. 4 kg včera otrhaného rybízu
  2. ráno jse přidal převařenou vodu, asi litr a půl, aby to byla směs jako husté bahno
  3. rukama jsem to důkladně rozmačkal
  4. odpoledne jsem postupně po pár sběračkách přes plátno vymačkal cca. 4,2 litrů čisté šťávy
  5. do hrnce, ohřát na cca. 60°
  6. přidal jsem 3kg cukru a 20g kys. citr.
  7. míchal a sbíral pěnu do úplného rozpuštění cukru
  8. zvýšil jsem teplotu sirupu na 80° a šup s ním do vyvařených lahví wink

ředím to jako klasickou šťávu a všem to moc chutná!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika