Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevím jaké omáčky chce paní vyrábět. Chtěl bych ji jen upozornit na to, že papričky kterým se u nás říká feferonky (v Itálii peperoncino) a jejichž chuť si paní jistě dovede představit tak mají tisíckrát menší pálivost než takové Habanero. Nevím na jaké omáčky ty papričky potřebuje, ale v italské i maďarké kuchyni si vystačím s feferonkami.Já dávám do omáčky All arabiata tři feferonky, ale nedovedu si představit jak bych na olivový olej dal 1000 x menší množství Habanera.Jinak mám pocit, že papričkám s vysokou pálivosti (včetně Habanera) se obecně říká chilli a jeich využitím se zabývá chilliweb.

           Mr Big

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika