Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud mám poznatky, tak česání rybízu je taky záležitostí jestli se bude trhat ručně nebo strojně. Ve velkovýrobě se sazí i tzv sprchavé keře a to se pak buď třepe a vysává nebo jenom vysává. To jen tak pro ilustraci. Doma se obvykle trhá - češe se střapinou a to proto, že se může déle uchovávat a lépe přepravovat. Nevzniká tzv. ranka a možné okamžité kvašení nebo hnití.Taky lisovacím strojkem to prochází lépe se třapinou a nevrací se šnekem tolik zpátky. Jakmile ale buděte dělat kompot nebo nějaký džem, kde se navíc ovoce mačká, tak tam jednoznačně dejte přenost jednotlivým bobulím. Skutečně keři je to jedno.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika