Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Moje babička, které se o želírovacích prostředcích ani nesnilo, přídávala ke všemu ovoci s nedostatkem pektinů několik pokrájených angreštů i nezralých. Marmelády houstly o poznání rychleji. Přidávám je také, i když želírovadla používám. Nezavařuji, ovoce (měl, drť, šťávu) zpočátku odpařuji jako bych vařila bez žel.,samozřejmě, ne tak dlouho, marmelády plním horké do sklenic se šroubovacím víčkem a až do podzimku "dochází" na sluníčku. Z loňských cca 100 třetinkových skleniček se zkazila pouze jedna (chytla plíseň). Elena

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika