Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám knížku od odborníka (Balaštík) a když chce někdo dělat rosoly a marmelády bez přehnaného množství cukru, málo vařit aby se zachovaly a nerozštěpily pektiny, tak musí především dbát aby ovoce nebylo přezrálé a obsahovalo více kyselin, více pektinů. Kyseliny hlavně napomáhají pektinům želírovat. Proto se do šťávy před uvařenmím přidává kyselina citronová nebo ještě lépe je tam vytlačit šťávu z citronu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika