Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Naprosto. Želé za pomoci přípravku lzte uvařit i třeba z jahodové šťávy, která má pektinů určitě méně než dřeň přezrálého rybízu. Vaří se asi minutu.
  Věřím, že nezralý rybíz bude želírovat víc než přezrálý, ale sladkost, barva a vůně bude o dost horší. A tu, na rozdíl od pektinů dodat neumím. 
   JInak ale rybízovou marmeládu dělám zásadně bez želírovacího přípravku. Jednak to není třeba, i z přezrálého tuhne dobře, navíc rybízovou marmeládu nepoužíváme k jídlu (raději maliny, černý rybíz, meruňky, aj), nýbrž na pečivo (hl. linecké). Marmeláda ztuhlá pouze pomocí želírovacího přípravku má příliš mnoho vody, která se vpije do pečiva

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika