Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jinak výborný na marmelády i na výrobu růžového vína.

Nejlepší víno je bezesporu z bílého rybízu, to je obecně známo. Kdo chce víno růžové, může si pomoci pár kuličkami červeného nebo ještě lépe černého rybízu.
   Co se týče marmelád - na pečivo (linecké, mřížkové aj)  - tam je poptávka po jásavě červené barvě, tedy odrůdě s co nejsytější červení. Osvědčil se mi Losan. Sečteno, podtrženo - růžový rybíz je zajímavá rarita, ale pro praktické využití mi přijde lepší mít jen červený a bílý (a černý samozřejmě).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika